Opbevaring af dine data

Når du booker en tid hos mig, så vil dit navne og dine kontaktinformationer, telefonnummer og evt. mailadresse, blive registreret i mit kundearkiv. Jeg videregiver ikke disse oplysninger til nogen. Ønsker du ikke at være registreret i mit arkiv, skal du blot gøre mig opmærksom på dette, så sletter jeg dine oplysninger. Har du ikke været på besøg i klinikken i en længere periode, ca. 3 år, så sletter jeg alle de informationer, jeg har vedr. dig.

Når du kommer til behandlinger hos mig, så vil jeg bede dig skrive under på, at det er i orden, jeg fører en journal. Journalen fører jeg for at kunne give dig den bedst mulige behandling og holde øje med udviklingen af dine symptomer og reaktioner fra behandling til behandling. Jeg noterer kun dine symptomer, og de behandlinger jeg foretager. Journalen indeholder dit navn og telefonnummer. På samme vis som dine kontaktoplysninger, så beholder jeg kun journalen, ind til du beder mig om at slette den – eller op til ca. tre år efter du har været til behandling hos mig sidst.