Akupunktur behandling

Jeg er med udgangen af 2021 færdiguddannet i klassisk kinesisk akupunktur. 

Den klassiske akupunktur er en del af den traditionelle kinesiske medicin, som er udviklet længe før vores tidsregning - så den er i hvertfald mindst 2.500 år gammel. Den traditionelle kinesiske medicin har en holistisk tilgang til behandling , og det betyder, at behandlingen tager udgangspunkt i det "hele menneske". Det betyder, at kommer du med et problem, som hovedpine eller migræne, så vil jeg også spørge ind til din dagligdag, dine relationer til andre mennesker, smagspræferencer mm...

Stort set alt har en betydning for dine symptomer og dermed også for behandlingen af dem.

I den forbindelse er jeg ved at udfærdige et spørgeskema, som jeg planlægger at sende til jer, der skal behandles med akupunktur første gang. Det betyder også at den første akupunkturbehandling kommer til at vare noget længere end de efterfølgende behandlinger - hvor vi dog fortsat vil drøfte, hvordan du har det, om du har nye symptomer, om noget har ændret sig mm.

Akupunkturbehandlingerne udvikler og ændrer sig løbende.akupunktur

Nogle behandlingsforløb kan være meget langvarige - andre temmelig kortvarige. Overordnet set, kan man sige, at akupunktur som behandlingsmetode ikke er velegnet, hvis ikke du har oplevet forbedringer af dine symptomer efter 5 - behandlinger.

I nogle tilfælde kan det give mening at give akupunktur i forbindelse med massagebehandlinger - andre gang ikke. Men det taler vi naturligvis sammen om undervejs.

 

Om Lilli’en Massage & Akupunktur

lilli

Jeg tog min første massageuddannelse til sportsmassør i 2012. 

I 2017 åbnede jeg min egen klinik i Taastrup, genopfriskede massageuddannelsen og videreuddannede mig til massageterapeut og blev  Registreret Alternativ Behandler: RAB godkendt massør i 2019.

Senest har jeg uddannet mig til Akupunktør  i november 2021, og kan nu også kalde mig RAB i akupunktur.

Jeg har tidligere arbejdet som pædagog, og ligesom mine øvrige livserfaringer, bringer jeg naturligvis også disse erfaringer i spil i klinikken.

Jeg glæder mig til at tage imod dig her i min klinik. Du er naturligvis velkommen til selv at booke tid via hjemmesiden her. Mangler du nogle informationer, eller er der noget, du er i tvil om, så er du også altid velkommen til at ringe til mig. Hvis ikke jeg har mulighed for at tage telefonen, så læg gerne en besked på telefonsvareren, så ringer jeg tilbage til dig. Tlf: 93891393