Akupunktur behandling

Den form for akupunktur jeg tilbyder, er triggerpunktsakupunktur. Behandlingen foregår ved at jeg sætter nåle i de aktive/spændte triggerpunkter.

Et triggerpunkt er et punkt i musklen, som altid er lidt mere ømt, når man trykker på det, end resten af musklen. Et Triggerpunkt kan være latent eller aktivt. Et latent triggerpunkt volder ingen gener, mens det aktive triggerpunkt er meget ømt og spændt, og det kan sende reflekssmerter ud til andre steder i kroppen. Fx er det mange gange triggerpunkter i nakke, hals eller skuldermuskler, der giver hovedpine.akupunktur

Når nålene sættes i det aktive triggerpunkt, så vil kroppens eget imunforsvar være med til at øge blodtilstrømningen til indstikspunkterne, og den øgede blodtilstrømning vil være med til at blødgøre det spændte triggerpunkt, og smerterne vil lindres. Denne form for akupunktur er ofte meget virkningsfuld.

Endvidere kan jeg give refleksakupunktur. Dette kan ske i en fingers yderste led, eller i øret, Begge steder er hele kroppen er repræsenteret.

Akupunkturen virker også ved belastningsskader eller sportsskader. 

Jeg er i øjeblikket igang med at tage den traditionelle akupunkturuddannelse. Det er meget spændende, og du kan allerede nu booke elevbehandlinger til reduceret pris.

Om Lilli’en Massage & Akupunktur

lilliJeg tog min første grunduddannelse som sportsmassør i 2012.

I 2017 åbnede jeg så min egen klinik her i Taastrup og tog en genopfrisknings uddannelse samt videreuddannelse til massageterapeut, som betyder, at jeg nu er Registreret Alternativ Behandler, RAB-godkendt. Det betyder, at visse sundhedsforsikringer giver tilskud til behandling hos mig.

Jeg brænder for mit arbejde, og jeg synes, det er rigtig spændende at finde ind til kernen af de udfordringer, som du, som klient, præsenterer mig for.

Under behandlingen er jeg meget opmærksom på, hvordan du reagerer, og du er altid velkommen til at spørge ind til, hvorfor jeg gør, som jeg gør og/eller komme med kommentarer.

Jeg glæder mig til at tage imod dig

Varme hilsner

Lilli