Neuromuskulær behandling

I den neuromuskulære behandling arbejder jeg med såvel muskler og nervernes kommunikation til musklerne.

Musklerne har et udspringspunkt og et hæfte på kroppens knogler og løber henover mindst et led, da det er leddene, som musklerne skal bevæge. Det er ofte i musklernes udspring og/eller tilhæftnings punkter, der er problemer og smerter, når vi har udfordringer i vores bevægeapperat.

Ved neuromuskulær behandling manipuleres de aktuelle muskler på tilhæftningsstedet med en speciel trykteknik, som nedsætter muskelspændingen og øger smidigheden.

I den neuromuskulære behandling tager jeg udgangspunkt i mit kendskab til kroppens anatomi og kan fx behandle musklerne med en særlig form for friktion i netop musklernes udspring eller tilhæftning samt senerne her. Dette kan være med til at øge senernes elasticitet og udløser samtidig nogle af kroppens egne smertelindrende stoffer, endorfiner.

Derudover kan jeg i samarbejde med dig, benytte mig af nogle små øvelser, hvor vi stimulerer nervesytstemets kommunikation med musklerne. Vedhjælp af en særlig teknik, som kaldes ”Muskel-Energi-Teknik”/MET, henholdsvis spændes og afspændes den spændte muskel i bestemte tempi. Dette vil føre til, at den overspændte muskel får genetableret sin evne til kun at være i sin almene muskeltonus. Dvs. den grundspænding, som musklen normalt har, for at være parat til at kunne arbejde, når der er behov for dette.

Om Lilli’en Massage & Akupunktur

lilliJeg tog min første grunduddannelse som sportsmassør i 2012.

I 2017 åbnede jeg så min egen klinik her i Taastrup og tog en genopfrisknings uddannelse samt videreuddannelse til massageterapeut, som betyder, at jeg nu er Registreret Alternativ Behandler, RAB-godkendt. Det betyder, at visse sundhedsforsikringer giver tilskud til behandling hos mig.

Jeg brænder for mit arbejde, og jeg synes, det er rigtig spændende at finde ind til kernen af de udfordringer, som du, som klient, præsenterer mig for.

Under behandlingen er jeg meget opmærksom på, hvordan du reagerer, og du er altid velkommen til at spørge ind til, hvorfor jeg gør, som jeg gør og/eller komme med kommentarer.

Jeg glæder mig til at tage imod dig

Varme hilsner

Lilli