Du er velkommen til selv at booke en tid, hvis du kan finde noget, der passer for dig i bookingsystemet. 

Hvis ikke du kan finde nogle tider, der passer indenfor den ordinnære åbningstid, er du altid velkommen til at ringe til mig, så ser vi, om vi sammen kan finde noget, der passer for os begge. - Hvis jeg ikke tager telefonen, så læg en besked på svareren, så ringer jeg til dig lige så snart, jeg har tid.

Du kan læse om mine behandlingstilbud under "Behandlinger".

I weekenden, og sidst på eftermiddagen og aften skal du huske at medbringe din mobiltelefon. Døren til opgangen er låst, så du skal ringe til mig, når du skal ind.

Kender du nogen, der vil have godt af en massagebehandling, enten på grund af overanstrengte muskler, eller fordi de går rundt er lidt stressede, så kunne du måske glæde dem med et gavekort til en massagebehandling. Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere.

Ring på: 93891393

Om Lilli’en Massage & Akupunktur

lilli

Jeg tog min første massageuddannelse til sportsmassør i 2012. 

I 2017 åbnede jeg min egen klinik i Taastrup, genopfriskede massageuddannelsen og videreuddannede mig til massageterapeut og blev  Registreret Alternativ Behandler: RAB godkendt massør i 2019.

Senest har jeg uddannet mig til Akupunktør  i november 2021, og kan nu også kalde mig RAB i akupunktur.

Jeg har tidligere arbejdet som pædagog, og ligesom mine øvrige livserfaringer, bringer jeg naturligvis også disse erfaringer i spil i klinikken.

Jeg glæder mig til at tage imod dig her i min klinik. Du er naturligvis velkommen til selv at booke tid via hjemmesiden her. Mangler du nogle informationer, eller er der noget, du er i tvil om, så er du også altid velkommen til at ringe til mig. Hvis ikke jeg har mulighed for at tage telefonen, så læg gerne en besked på telefonsvareren, så ringer jeg tilbage til dig. Tlf: 93891393