Du er velkommen til selv at booke en tid, hvis du kan finde noget, der passer for dig i bookingsystemet. 

Hvis ikke du kan finde nogle tider, der passer indenfor den ordinnære åbningstid, er du altid velkommen til at ringe til mig, så ser vi, om vi sammen kan finde noget, der passer for os begge. - Hvis jeg ikke tager telefonen, så læg en besked på svareren, så ringer jeg til dig lige så snart, jeg har tid.

Du kan læse om mine behandlingstilbud under "Behandlinger".

I weekenden, og sidst på eftermiddagen og aften skal du huske at medbringe din mobiltelefon. Døren til opgangen er låst, så du skal ringe til mig, når du skal ind.

Kender du nogen, der vil have godt af en massagebehandling, enten på grund af overanstrengte muskler, eller fordi de går rundt er lidt stressede, så kunne du måske glæde dem med et gavekort til en massagebehandling. Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere.

Ring på: 93891393

Om Lilli’en Massage & Akupunktur

lilliJeg tog min første grunduddannelse som sportsmassør i 2012.

I 2017 åbnede jeg så min egen klinik her i Taastrup og tog en genopfrisknings uddannelse samt videreuddannelse til massageterapeut, som betyder, at jeg nu er Registreret Alternativ Behandler, RAB-godkendt. Det betyder, at visse sundhedsforsikringer giver tilskud til behandling hos mig.

Jeg brænder for mit arbejde, og jeg synes, det er rigtig spændende at finde ind til kernen af de udfordringer, som du, som klient, præsenterer mig for.

Under behandlingen er jeg meget opmærksom på, hvordan du reagerer, og du er altid velkommen til at spørge ind til, hvorfor jeg gør, som jeg gør og/eller komme med kommentarer.

Jeg glæder mig til at tage imod dig

Varme hilsner

Lilli