DatabehandlingNår du booker en tid hos mig, så vil dit navne og dine kontaktinformationer, telefonnummer og evt. mailadresse, blive registreret i mit kundearkiv. Jeg videregiver ikke disse oplysninger til nogen. Ønsker du ikke at være registreret i mit arkiv, skal du blot gøre mig opmærksom på dette, så sletter jeg dine oplysninger. Har du ikke været på besøg i klinikken i en længere periode, ca. 3 år, så sletter jeg alle de informationer, jeg har vedr. dig.

Når du kommer til behandlinger hos mig, så vil jeg bede dig skrive under på, at det er i orden, jeg fører en journal. Journalen fører jeg for at kunne give dig den bedst mulige behandling og holde øje med udviklingen af dine symptomer og reaktioner fra behandling til behandling. Jeg noterer kun dine symptomer, og de behandlinger jeg foretager. Journalen indeholder dit navn og telefonnummer. På samme vis som dine kontaktoplysninger, så beholder jeg kun journalen, ind til du beder mig om at slette den – eller op til ca. tre år efter du har været til behandling hos mig sidst.

Om Lilli’en Massage & Akupunktur

lilliJeg tog min første grunduddannelse som sportsmassør i 2012.

I 2017 åbnede jeg så min egen klinik her i Taastrup og tog en genopfrisknings uddannelse samt videreuddannelse til massageterapeut, som betyder, at jeg nu er Registreret Alternativ Behandler, RAB-godkendt. Det betyder, at visse sundhedsforsikringer giver tilskud til behandling hos mig.

Jeg brænder for mit arbejde, og jeg synes, det er rigtig spændende at finde ind til kernen af de udfordringer, som du, som klient, præsenterer mig for.

Under behandlingen er jeg meget opmærksom på, hvordan du reagerer, og du er altid velkommen til at spørge ind til, hvorfor jeg gør, som jeg gør og/eller komme med kommentarer.

Jeg glæder mig til at tage imod dig

Varme hilsner

Lilli