Dine personlige data og GDPR

Når du booker en tid hos mig, så skal du oplyse: navn, tlf-nr og mail-adresse. Disse informationer bliver registreret i mit bookingsystem og i en journal. Det er mig, der har adgang til disse informationer. Derudover har jeg hjælp til at vedligeholde bookingsitet, og konsulenten vil i vedligeholds- og rådgivningssammenhænge kunne få adgang til disse oplysninger.

I forbindelse med behandlinger med tilskud fra sundhedsforsikringer, så kan jeg sende fakturaer via Sygeforsikringen Danmark. Der har jeg brug for cpr-nr, som bliver opbevaret i aflåst skab samt via mit faktuererings- og regnskabs-system: Billy.

Min PC har godkendt antivirus-beskyttelse. Den står i aflåst lokale, jeg har forskellige adgangskoder til mine forskellige programmer.

Derudover optager jeg journal i forbindelse med behandlingerne. Dette for at jeg kan huske, hvilke behandlingsmetoder jeg har benyttet mig af, samt til reference i forhold til, hvad der har virket godt, og måske knap så godt.

Du har til hver en tid adgang ret til at se, hvad jeg opbevarer af oplysninger om dig. Du kan også altid bede mig slette alle oplysninger, der vedrører dig.

Kontaktoplysninger i bookingsystem samt journaloplysninger bliver slettet og destrueret senest tre år efter sidste behandling hos mig.

Om Lilli’en Massage & Akupunktur

lilli

Jeg tog min første massageuddannelse til sportsmassør i 2012. 

I 2017 åbnede jeg min egen klinik i Taastrup, genopfriskede massageuddannelsen og videreuddannede mig til massageterapeut og blev  Registreret Alternativ Behandler: RAB godkendt massør i 2019.

Senest har jeg uddannet mig til Akupunktør  i november 2021, og kan nu også kalde mig RAB i akupunktur.

Jeg har tidligere arbejdet som pædagog, og ligesom mine øvrige livserfaringer, bringer jeg naturligvis også disse erfaringer i spil i klinikken.

Jeg glæder mig til at tage imod dig her i min klinik. Du er naturligvis velkommen til selv at booke tid via hjemmesiden her. Mangler du nogle informationer, eller er der noget, du er i tvil om, så er du også altid velkommen til at ringe til mig. Hvis ikke jeg har mulighed for at tage telefonen, så læg gerne en besked på telefonsvareren, så ringer jeg tilbage til dig. Tlf: 93891393