Dine personlige data og GDPR

Når du booker en tid hos mig, så skal du oplyse: navn, tlf-nr og mail-adresse. Disse informationer bliver registreret i mit bookingsystem og i en journal. Det er mig, der har adgang til disse informationer. Derudover har jeg hjælp til at vedligeholde bookingsitet, og konsulenten vil i vedligeholds- og rådgivningssammenhænge kunne få adgang til disse oplysninger.

I forbindelse med behandlinger med tilskud fra sundhedsforsikringer, så kan jeg sende fakturaer via Sygeforsikringen Danmark. Der har jeg brug for cpr-nr, som bliver opbevaret i aflåst skab samt via mit faktuererings- og regnskabs-system: Billy.

Min PC har godkendt antivirus-beskyttelse. Den står i aflåst lokale, jeg har forskellige adgangskoder til mine forskellige programmer.

Derudover optager jeg journal i forbindelse med behandlingerne. Dette for at jeg kan huske, hvilke behandlingsmetoder jeg har benyttet mig af, samt til reference i forhold til, hvad der har virket godt, og måske knap så godt.

Du har til hver en tid adgang ret til at se, hvad jeg opbevarer af oplysninger om dig. Du kan også altid bede mig slette alle oplysninger, der vedrører dig.

Kontaktoplysninger i bookingsystem samt journaloplysninger bliver slettet og destrueret senest tre år efter sidste behandling hos mig.

Om Lilli’en Massage & Akupunktur

lilliJeg tog min første grunduddannelse som sportsmassør i 2012.

I 2017 åbnede jeg så min egen klinik her i Taastrup og tog en genopfrisknings uddannelse samt videreuddannelse til massageterapeut, som betyder, at jeg nu er Registreret Alternativ Behandler, RAB-godkendt. Det betyder, at visse sundhedsforsikringer giver tilskud til behandling hos mig.

Jeg brænder for mit arbejde, og jeg synes, det er rigtig spændende at finde ind til kernen af de udfordringer, som du, som klient, præsenterer mig for.

Under behandlingen er jeg meget opmærksom på, hvordan du reagerer, og du er altid velkommen til at spørge ind til, hvorfor jeg gør, som jeg gør og/eller komme med kommentarer.

Jeg glæder mig til at tage imod dig

Varme hilsner

Lilli